LanguageSelect

Monday 24 March 2008

Geir Ove bidrar til Norges BNP!

Etter å ha tilbragt (alt for?) mange, gode år i kjelleren på Alnes tar jeg like så godt et tigersprang helt til hovedstaden for å bidra til Norges bruttonasjonalprodukt ved å jobbe med... utvikling av dataspill! Wooopiidiidooo! (Icy Tower-lyd)

På førstkommende mandag forsvinner jeg altså til Oslo, hvor jeg skal jobbe som BCC DesignerAge of Conan-prosjektet ved Funcom sitt hovedkontor.

Nei, jeg er ikke ferdig med utdanningen min ved Høgskolen i Ålesund. Nei, jeg kommer ikke til å fullføre den før jeg flytter til Oslo. Hva som skjer senere vet man aldri, men å si nei til en slik unik sjanse til å jobbe med noe jeg liker, en mulighet jeg kanskje aldri får igjen om jeg istedet skulle fortsette med en ganske generell utdanning innen data helt til våren 2009? Neppe! :)

3 comments:

Kai H said...

Ja ka du sei noda, ser ut til å bli en knallertsukkess me Conan da?

Fær du navnet ditt på rulleteksten liksom, eller coveret!? ;)

Kai H said...

Ka en ikkje fær huke av på "Send oppfølgingskommentar til *mail*" ved første kommentar for?? Crappy blogspot...

hehe

ser ut som ei nice leilighet btw:)

Unknown said...

Hehe - navn på coveret fær ej nok ikkje nei, og ej kom også for seint med til å bli med i lista bakerst i manualen. Men ej fær bli me på lista som følge me spelet i form av ei txt fil da ;P Hurra.

Foreløpig he spelet iallefall vør en superdupersuksess, men det bli dei neste par månedane som avgjer kor stor den suksessen blir - om folk fortsette å spele det eller om dei berre slutta ette første måneden. =P