LanguageSelect

Wednesday 14 May 2008

Hjem, kjære hjem

Klokken 22:00 på lørdag hoppet jeg på nattbussen på Bussterminalen i Oslo og sov meg vei nordover mot hjemlige strøk. Etter et hjertelig gjensyn med familien (hvorav 2 er katter), ble en god del av mine eiendeler i kjelleren på Alnes lempet inn i en romslig varebil av meg selv og min far (Jan Jørgen). Grytidlig på mandagsmorgenen (sånn i 12-13:00 tida) satte jeg, min bror (Tommy) og min mor (Jofrid) oss inn i nevnte varebil og la kursen mot sydligere strøk (også kjent som Oslo).

Etter en lang og strabasiøs roadtrip som godt kunne ha vært en avhandling for seg selv, kom vi etterhvert frem til Mor Go Hjertas Vei 23 og fikk begynt prosessen med å losse bilen og laste leiligheten. Dette fikk vi forresten hjelp av fra to andre hjelpsomme Oslo-beboere - Kay Amund og Vidar. Sistnevnte fikk også en komfyr vi hadde rasket med oss fra Dalheim på Alnes, som takk for strevet liksom.

En forvandling kom snart over leiligheten, men til tross for at den var fylt til randen med diverse banankasser m/variert innhold, føltes det som om det fortsatt noe som manglet. Så dagen etterpå gikk turen innom IKEA, og når vi forlot butikken én time og 45 minutter senere, hadde vi med én hjørnesofa, fire stoler, 1 kontorstol, tørkestativ, skittentøyskurv, brødfjøl, panner og gryter av diverse slag, og mye annet tjafs og snurrepiperier (dokost?).

Jeg må nesten også si "Tusen takk!" til min broder og min moder for innsatsen dei la ned på denne turen: TUSEN TAKK! :)

Her er noen bilder (klikk på et for å gå til galleri):

2 comments:

Jofrid said...

Hei og gratulere med ny leilighet, den er flott :-) Og no er vel sofaen skrudd sammen og alt det andre rydda på plass? :-)
Klem fra ditt moderlige opphav

Kay Amund said...

ser bra ut leiligheta:)
blir spennede å sjå kordan du he fått d:)